Цени

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

60/ноќ..

x
 • Мини бар
 • Ноќно орманче
 • Маса со стол
 • Систем за свеж воздух/Греење/Ладење
ДВОКРЕВЕТНА СОБА

80/ноќ..

x
 • Мини бар
 • Ноќно орманче
 • Маса со стол
 • Систем за свеж воздух/Греење/Ладење
ДВОЈНА/ФР. ЛЕЖАЈ

80/ноќ..

x
 • Мини бар
 • Ноќно орманче
 • Маса со стол
 • Систем за свеж воздух/Греење/Ладење
ЈУНИОР АПАРТМАН

120/ноќ..

x
 • Мини бар
 • Ноќно орманче
 • Маса со стол
 • Систем за свеж воздух/Греење/Ладење
ДЕЛУКС АПАРТМАН

200/ноќ..

x
 • Мини бар
 • Ноќно орманче
 • Маса со стол
 • Систем за свеж воздух/Греење/Ладење

Цената вклучува појадок, фитнес и спа услуги (освен масажи). Туристичката такса од 0,67 евра не е вклучена во цената.