fbpx

Соби

Еднокреветна соба

почнувајќи од 3720 MKD цена по ноќ

Двокреветна соба со француско легло

почнувајќи од 5580 MKD цена по ноќ

Двокреветна соба

почнувајќи од 5580 MKD цена по ноќ

Јуниор Апартман

почнувајќи од 7440 MKD цена по ноќ

Де Лукс Апартман

почнувајќи од 12400 MKD цена по ноќ