fbpx

Скај Бар

Работно време & Резервации

12:00pm – 03:00am
Кодекс на облекување: Business Casual

РЕЗЕРВАЦИИ: +389 71 235 815
Старосна граница: 
над 21 година

Скај Бар е сместен на осмиот кат од хотел Руссиа со прекрасен панормаски поглед на Скопје, планината Водно и реката Вардар. Овде добивате професионална услуга, интернационални јадења и голем избор на различни сортни вина. Скај Бар е одлично место за незаборавни ноќи, со извонреден амбиент и музика што веднаш ќе Ве освои.