fbpx

Спа Центар

Работно време

Понеделник- Недела 08:00 -18:00 ч.

Контактирајте нѐ на:

e-mail: spa@hotelrussia.mk
ТЕЛ.: +02 2 400 016

СПА УСЛУГИ:

22- метра долг базен, џакузи, топли лежалки, инфраред, финска сауна, турска, парна бања, фризерски и козметички услуги

СПА

 • Спа карта 2 часа – 1000ден.
 • Спа карта за цел ден – 1500ден.
 • 10 пати во месецот – 5000ден.
 • Неограничено спа – месечна карта 8000ден.

МАСАЖИ

 • Релакс масажа (60мин)…1400ден.
 • Релакс масажа (45мин)…1100ден.
 • Масажа со двајца терапевти, кралски третман (60мин)…2500ден.
 • Релакс масажа за парови (45мин)…2200ден.
 • Длабоко ткиво (40мин)…2000ден.
 • Чоколадна масажа (45мин)…1300ден.
 • Масажа на дланки и стапала (30мин)…800ден.
 • Парцијална масажа (масажа на грб и нозе)(30мин)…950ден.
 • Спортска масажа (40мин)…1500ден.
 • Антистрес масажа (60мин)…1400ден.
 • Антистрес масажа (45мин)…1100ден.
 • Медицинска масажа (30мин)…1200ден.
 • Медицинска масажа (45мин)…1400ден.
 • Медицинска масажа (60мин)…1600ден.
 • Ортопедска масажа (45мин)…1300ден.
 • Шведска масажа (45мин)…1500ден.
 • Ломи-Ломи масажа (45мин.)…1500ден.
 • Индиска масажа на глава (30мин.)…1100ден.
 • Антицелулитна масажа (30мин)…900ден.
 • Масажа на лице и скалп (30мн)…1000ден.
 • Пилинг на тело …300ден.
  Со секоја купена масажа, добивате 50% попуст на дневна карта Спа.
 •  Антицелулитна масажа (30мин.) пакет 10 масажи…7000ден.
 • Медицинска масажа (30мин.) пакет 10 масажи…8000ден.
 • Длабоко ткиво (40мин) пакет 5 масажи…8000ден.
 • Ортопедска масажа (45мин) пакет 5 масажи…5000ден.

BABOR ТРЕТМАНИ ЗА ЛИЦЕ

BABOR третмани за жени

 • Арган третман(за сува кожа) – 1600 ден.
 • Lift Express(брзо видливи резултати)– 2000 ден.
 • 3D Lifting(брзо видливи резултати) –2000 ден.
Со овие третмани кожата изгледа помазна, поеластична и помлада.
 

BABOR третмани за мажи

 • Babor men – 1700 ден.

  Со секој закажан Бабор третман добивате 1час ГРАТИС Спа Услуги.