fbpx

Контакт

02 2 401 985

02 2 400 016

071 235 815

Хотел Русија- Скопје

     Булевар АСНОМ Бр.1 1000 Скопје, Македонија
Рецепција:      + 389 2 2400 030     + 389 70 380 755

    info@hotelrussia.mk

ГПС Координати: 41.992520, 21.465177

Одалеченост:

Охрид: 171 km
Солун: 221 km
Софија: 241 km
Белград: 425 km
Приштина: 74 km
Тирана: 295 km

Contact us