fbpx

Автопералната Sonax

Автопералната Sonax при Спортскиот Центар Јане Сандански е единствената која има 8 боксови и возилата се перат истовремено.
Пералната работи со најквалитетни средства за автокозметика и е вистинско место за одржување на хигиената на вашето возило.
Додека го чекате возилото, ви предлагаме да се опуштите во кафе-бар “Бајка” или кафе-бар “Теннис Парк” каде добивате 20% попуст на пијалоците.
Подарете му одличен третман на вашиот автомобил во Sonax!

Зимско работно време 08:00-20:00 часот.
Летно работно време 08:00-22:00 часот.