MK | EN

Ден за масажа

Вашата следна масажа за 600денари


Секој понеделник и вторник по Вашата масажа, спа центарот во хотел Руссиа Ви нуди можност да ја закажете Вашата следна масажа за само 660денари. 
Резервирајте на 02 2 400 016.

Останати промоции

Резервирајте престој