MK | EN

Негувани и здрави нокти

Маникир и педикир


Украс на убавите раце се негувани и здрави нокти. Корани ИС ќе направат Вашите нокти да изгледаат совршено. Искористете ја промоцијата маникир+педикир за 600 денари.

 

 

Останати промоции

Резервирајте престој