MK | EN

ПОЈАДОК БЕЗ ГЛУТЕН

Во нашиот ресторан...


Смути со киноа, црвено овошје, банана, млеко и маџун. Вкусен безглутеински појадок.

Останати промоции

Резервирајте престој