MK | EN

Промотивни пакети

50% попуст на Спа услуги со секоја масажа


Во овој ладен, предновогодишен период Ви нудиме 50 % попуст на Спа услугите со секоја извршена масажа.

Дозволете си подобра нега на кожата, подобра циркулација и намалете го секојдневниот стрес со една од разните видови на масажи кои Ви ги нудиме.

Се грижиме за вашата убавина и здравје 💗

 

Останати промоции

Резервирајте престој