MK | EN

КОРАНИ-ИС Салон за убавина

Работно време

Понеделник- Недела 12:00 - 20:00ч 

 

Кога животот тече забрзано, најдете ја својата дестинација за релаксирање и повелете на вистинското место - Корани ИС.

KERASTASE, круната на успехот за нега на коса, LOREAL Professional и други веќе докажани брендови се само дел од помошта која ние ја имаме како алатка, за да го постигнеме тоа што ни е најважно. А тоа е да излезете од нашиот салон среќни заради својот изглед. 

Вашата насмевка говори за тоа колку сме успешни во тоа што го нудиме. Понудите и третманите се смислени токму со цел да бидете комплетни. Дали станува збор за секојдневна нега, мислење и совети за вашиот изглед. Кога довербата ќе ја препуштите во наши раце, резултатите се загарантирани. Шминка, фризура, совршен маникир и сите други останати услуги кои ги нудиме ви овозможуваат на едно место да го најдете она што ви треба. Посетете не и почувствувајте ги на своја кожа сите 4 ѕвезди од ХОТЕЛ РУССИА.

 

 

Ценовник

Резервирајте престој